1. Accessoires
  2. nas

De 10 beste nas-apparaten voor gamers

Laatst bijgewerkt: 17 jun. 2023

Heeft u al eens gedacht aan de aanschaf van een NAS? Het is een van de meest veelzijdige en praktische manieren om al uw gegevens op één locatie op te slaan. Of u nu veel video- of audiobestanden wilt opslaan, of een geavanceerde back-upoplossing zoekt - met een NAS heeft u gemakkelijk toegang tot al uw gegevens vanaf verschillende apparaten. Maar met zo veel verschillende opties, waar moet je beginnen? Laat u niet ontmoedigen - onze top 10 lijst stelt je in staat de beste NAS te vinden die aan al uw behoeften en wensen voldoet.

De 10 beste nas-apparaten voor gamers zijn nog niet zo makkelijk te vinden. Tegenwoordig heb je allerlei verschillende websites en mogelijkheden waardoor het lastig kan zijn om te bepalen wat een goede nas is. Daarom is het handig om een top 10 nas-apparaten te hebben. 

Gelukkig ben je dan op mijn pagina terecht gekomen. Ik doe hard mijn best om de top 10 nas-apparaten zo goed mogelijk in elkaar te zetten, zodat iedere gamer er optimaal gebruik van kan maken. Dat is natuurlijk ideaal voor iedereen gamer en boor de mensen die wat voor een gamer willen kopen.

Best geteste nas-apparaten: TOP 1-10 producten

Hieronder volgt een lijst van de top 10 beste nas-apparaten van 2023. Vergelijk hier verschillende nas-apparaten en kies het product dat het beste bij jou past.

Inhoudsopgave

Andere goede producten

1. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

Met AmberPlus AmberPRO 4TB krijg je een zeer krachtige opslagoplossing met 2TB*2 capaciteit. Het is ontworpen om al je thuisgebruikers toegang te geven tot hun eigen gegevens, overal en altijd. AmberPRO biedt een eenvoudige manier om al je data in één centraal en veilig apparaat op te slaan, waarmee je kunt streamen naar je televisie en automatisch cameraback-ups kunt maken van je Android of iPhone. De AmberPRO is ook voorzien van een dual-band WiFi router, waardoor je een veel stabielere en snellere verbinding krijgt. De router is ook voorzien van een beveiligingsmogelijkheid, waardoor je je data kunt beveiligen tegen ongewenste toegang. Bovendien is deze NAS-server ook Docker ready, waardoor je eenvoudig je eigen cloudomgeving kunt instellen. Met AmberPRO heb je een krachtige persoonlijke cloudoplossing in huis.

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

De Amber One AmberPRO 2TB biedt precies dit alles. Met twee TB opslagruimte heb je genoeg ruimte om al je data te bewaren. Daarnaast heeft deze persoonlijke cloud server een AC2600 wifi router, 2GB RAM en is het Docker ready. De AmberPRO staat voor eenvoudig en flexibel werken, met een optimale beveiliging. De AmberPRO is uitgerust met een app waarmee je makkelijk je data kunt beheren. Je kunt het beheer van je data zo eenvoudig instellen dat alleen gebruikers met toegangsrechten er toegang toe hebben. En via de app heb je altijd en overal toegang tot al je data, of je nu thuis of onderweg bent. Bovendien kun je met de app je camera back-up instellen, waardoor je altijd de laatste foto's en video's veilig hebt opgeslagen. Als kers op de taart kun je met de AmberPRO ook TV casting doen, waardoor je al je foto's en video's kunt streamen naar je televisie.

3. Netwerkopslag Synology DS220.

De Netwerkopslag Synology DS220+ is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een krachtige en betrouwbare oplossing voor de opslag en het delen van bestanden. Deze opslag heeft een Intel Celeron J4025-processor die een krachtige en betrouwbare prestatie levert met een hoge energie-efficiëntie. Met een ingebouwde 2 GB RAM-geheugen kunt u de gegevensverwerking verbeteren en de prestaties verbeteren. Het heeft ook twee USB 3.0-poorten voor eenvoudige toegang tot externe apparaten en een RJ-45 Gigabit-poort voor verbinding met het netwerk. Met de Synology DS220+ krijgt u ook toegang tot verschillende cloud-opslagdiensten zoals Dropbox, Microsoft OneDrive en Google Drive, waarmee u uw bestanden veilig en gemakkelijk kunt opslaan en delen. Verder heeft deze opslag een ingebouwde RAID-ondersteuning, waardoor u meerdere schijven kunt samenvoegen en uw gegevens kunt beschermen tegen schijffouten. Met de Synology Drive-app kunt u bestanden en mappen openen, bewerken en delen via verschillende toestellen, waardoor uw bestanden altijd bij u zijn.

4. Synology DS120j NAS.

DS120j is uitgerust met een 1,4 GHz 64-bits quad-core processor, 512 MB RAM en een USB 3.0 poort. Het is ontworpen om hoge prestaties te leveren voor nas-applicaties zoals het delen van bestanden, het synchroniseren van gegevens, het maken van back-ups en het beheren van mediacollecties. DS120j is een krachtige persoonlijke cloudoplossing waarmee u overal toegang heeft tot uw gegevens. DS120j biedt een uitgebreide set aan nas-functies, waaronder het verstrekken van gegevens over meerdere platformen, het synchroniseren van bestanden, het maken van back-ups, het beheren van mediacollecties en het beveiligen van gegevens. De Synology DiskStation Manager (DSM) biedt een intuïtieve en veelzijdige webinterface die gebruikers in staat stelt om hun eigen NAS station te beheren. Met de Synology App Center kunt u applicaties installeren om een breed scala aan mogelijkheden te creëren. Zo krijgt u toegang tot meer dan 100 uitstekende apps, waaronder mail- en kalenderservers, VPN-services, anti-virussoftware en veel meer.

5. Synology DiskStation DS418 NAS.

De Synology DiskStation DS418 is een NAS met zeer hoge prestaties, waarmee je video's, foto's en andere bestanden kunt opslaan en delen met vrienden, familie en collega's. Het systeem maakt gebruik van een krachtige quad-core 1.4 GHz processor en 2 GB DDR4 RAM voor een vlotte multitasking ervaring en een snelle gegevensoverdracht. Het heeft ook een dual LAN-poort voor een hogere netwerkbetrouwbaarheid. De DS418 is ook voorzien van een verscheidenheid aan softwarematige functionaliteiten. Het is uitgerust met de Synology Surveillance Station waarmee je je huis en bedrijf kunt bewaken met behulp van IP-camera's. Daarnaast beschikt het over een Photo Station, waarmee je foto's kan beheren, bekijken en delen. Ook is het systeem uitgerust met het geavanceerde Synology Hybrid Raid (SHR) dat een gemakkelijke opslagbeheer met maximale betrouwbaarheid biedt.

6. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB biedt een betrouwbare en eenvoudige oplossing voor het opslaan en organiseren van al uw bestanden. Het is een eenvoudig te gebruiken opslagapparaat dat u kunt verbinden met al uw digitale apparaten, waaronder uw laptop, desktop, tablet en mobiele telefoon. Met de My Cloud Home kunt u al uw foto's, video's, muziek en bestanden afzonderlijk of in groepen back-uppen, waardoor u meer ruimte heeft op uw apparaten. Dit apparaat is gebruiksvriendelijk en biedt u een centrale plek om al uw bestanden te beheren. De My Cloud Home is ook geschikt voor het delen van bestanden met andere gebruikers. U kunt gemakkelijk bestanden delen met vrienden en familie die ook een My Cloud-account hebben. U kunt ook bestanden delen met andere gebruikers via e-mail of sociale media. U kunt zelfs bepaalde bestanden met anderen delen zonder dat zij een My Cloud-account nodig hebben. Met de My Cloud Home kunt u ook bestanden beveiligen met een wachtwoord, zodat alleen autorisatiepersoneel toegang tot uw bestanden heeft. De My Cloud Home biedt ook een aantal uitgebreide functies om uw ervaring te verbeteren. Met de My Cloud-app kunt u uw bestanden op elk moment en op elke locatie bekijken. U kunt de app ook gebruiken om uw bestanden te delen met andere gebruikers.

7. Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

De Synology DS218play is een krachtige en betrouwbare NAS die is uitgerust met de modernste technologie. Het is voorzien van een dual-core Intel Celeron J3355 processor met 2 GB RAM, waardoor het meerdere taken tegelijk aankan. Deze NAS biedt ook veel flexibiliteit, met ondersteuning voor RAID 0, 1, Basic, en JBOD. Het is ook uitgerust met een HDMI-poort, waardoor je gemakkelijk een mediaplayer kunt aansluiten, of het nu een computer of een HD-TV is. Verder biedt de DS218play ondersteuning voor de Synology Cloud Sync applicatie, waarmee je je gegevens eenvoudig kunt synchroniseren met verschillende cloudopslagdiensten. Met de Surveillance Station App kun je ook een netwerk van IP-camera's beheren. De Synology DS218play is ook uitgerust met een aantal handige functies zoals Video Station, Audio Station en Download Station. Met Video Station kun je je filmcollectie beheren, streamen en bekijken vanaf elk apparaat met een ondersteunde browser. Met Audio Station kun je je muziekcollectie streamen naar verschillende player-apparaten. Verder biedt Download Station de mogelijkheid om bestanden te downloaden van verschillende protocollen, waaronder BT, FTP, HTTP, NZB, en eMule.

8. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

DS220j is speciaal ontworpen voor gebruik thuis en privédoeleinden. Het bevat twee schijvensleuven, die zowel 2,5" als 3,5" harde schijven aankunnen, waardoor het veelzijdige opslagleven mogelijk maakt. Met de Synology DS220j krijgt u de volledige controle over uw gegevens en een intuïtieve gebruikersinterface met het bekroonde OS DiskStation Manager (DSM). U kunt uw gegevens eenvoudig beheren, beveiligen en delen. Het DS220j-systeem biedt ook gegevensbescherming, waarmee u back-ups kunt maken van digitale gegevens op computers en mobiele apparaten. De Synology DS220j biedt een krachtige, energiezuinige en betrouwbare opslagoplossing voor het huishouden. Het is voorzien van een moderne quad core processor en 1GB RAM waarmee u kunt genieten van snelle lees- en schrijfsnelheden tot 113 MB/s. U kunt zelfs uw bestanden rechtstreeks streamen naar uw favoriete mediaspeler. Met de DS220j kunt u ook de veelzijdige Synology-apps gebruiken om een krachtige en flexibele privécloud te creëren. De Synology DS220j is een krachtige en betrouwbare oplossing voor thuisgebruik, waarmee u uw persoonlijke gegevens op een veilige manier kunt opslaan, beheren en delen.

9. Synology DS120j NAS RED 4TB 1x 4TB.

De Synology DS120j is een betrouwbare NAS met een indrukwekkende snelheid en uitgebreide functionaliteit. Met de Synology DS120j kunt u eenvoudig een back-up maken van bestanden naar de cloud, kunt u ondersteunen tot 20 concurrente gebruikers en kunt u gemakkelijk bestanden synchroniseren tussen uw computers en mobiele apparaten. Ook heeft de DS120j een verwisselbare interne harde schijf van 4TB waarmee u eenvoudig een grote hoeveelheid bestanden kunt opslaan. De DS120j is eenvoudig te beheren dankzij het intuïtieve webgebaseerde beheerinterface waarmee u met een paar klikken toegang krijgt tot de functies van de Synology NAS. Dankzij de meer dan 100 verschillende apps die op de Synology NAS zijn geïnstalleerd, kunt u de DS120j gebruiken voor vele verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld audio- en videobestanden streamen, een persoonlijke cloud creëren, bestanden synchroniseren, foto's bewerken, video's beheren en nog veel meer.

10. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

De Synology DiskStation DS223 is een NAS-apparaat dat wordt aangedreven door de Realtek RTD1619B processor. Met een 2 GB DDR4 geheugen en een SATA III opslag-interface is het een uitstekende oplossing voor al je opslagbehoeften. Het ondersteunt HDD en SSD-opslag, en je kunt kiezen uit een 2,5 "of 3,5" schijf. Het heeft ook verschillende netwerkprotocollen, zoals SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. Voor koeling is er een actieve behuizing met 1 ventilator. De Synology DiskStation DS223 is een krachtig, flexibel en veilig apparaat dat je een betrouwbare opslagoplossing biedt. Of je nu veel documenten, foto's, muziek of video's hebt, het is de perfecte keuze voor thuis gebruikers of kleine bedrijven die een robuuste opslagoplossing zoeken. Bovendien kun je er ook mee streamen naar al je apparaten, waardoor je je bestanden overal kunt bekijken.

Gamen doe je samen met de beste producten

Gamen doe je tegenwoordig vaak samen. Daarom heb ik ook samen met deskundigen deze top 10 nas-apparaten opgezet. We hebben samen gewerkt om de best geteste nas naar voren te halen. Dit hebben we gedaan met de nas test. 

Natuurlijk hebben we de nas-apparaten vergelijken, zodat we een keuze konden maken welke de nummer 1 en welke de nummer 10 zal worden. De nas-apparaten vergelijken was een hele klus, maar vanuit daar is wel de hele top 10 op een eenvoudige manier op te stellen. 

De top 10 nas-apparaten voor iedere gamer

De top 10 nas-apparaten is geschikt voor iedere gamer. Een nas kopen doe je als het goed is niet iedere dag en daarom is het goed om er voldoende informatie over te hebben voordat je een nas kopen gaat. Deze top 10 nas-apparaten kun je daar ideaal voor gebruiken, zodat je daar zelf niet steeds naar hoeft te zoeken. 

Het is wel handig om even na te gaan wat je eigen wensen zijn en wat er bij je past. Op die manier ga je de beste nas voor jou vinden. Daarom is het altijd goed om te kijken naar de mogelijkheden die je hebt en niet in problemen te denken.

Bekijk andere reviews

Top 3 veelgestelde vragen over de beste nas-apparaten

Wat is de beste nas voor jou? Dat zal per persoon verschillen, maar je wil natuurlijk weten waarom je op zoek moet naar de beste nas. Je kan toch ook gewoon een standaard nas kopen, zonder hier heel wat moeite in te hoeven steken. 

Dit is eigenlijk in alle gevallen niet aan te raden. Dit komt doordat er heel wat verschillende mogelijkheden zijn om een miskoop te begaan. Niemand wil een miskoop begaan. Het maakt dan niet uit of je een gamer bent of niet. Daarom is het goed om de ideale nas voor jezelf op te zoeken.

De prijzen van de nas-apparaten kunnen zeker verschillen. Dit komt doordat ik niet kan bepalen wat een aanbieder voor een nas vraagt. De aanbieders verkopen de nas-apparaten en ik prijs ze alleen aan. Ik kan dus in geen enkel geval voor je een prijs bepalen. 

Alle nas die op mijn website staan zijn van goede kwaliteit en ik zorg er altijd voor dat ik de aanbieder vooraf controleer. Zo kan ik garanderen dat mijn website gebruikers alleen de beste nas weten te kopen.

De nas kopen doe je natuurlijk niet iedere dag. Daarom is het goed om te kijken hoe je aan extra informatie kunt komen over de nas-apparaten. Gelukkig kun je op mijn website al een hele hoop informatie vinden die je nodig hebt. 

Daarnaast kun je eenvoudig zelf op het internet nog wat onderzoek doen. Op die manier zorg je ervoor dat je voldoende informatie hebt om de ideale nas voor jezelf te kopen. Zo weet je zeker dat je geen miskoop begaat.

Tot slot over de best geteste nas-apparaten van 2023

Welnu, het is tijd om een keuze te maken, voor de juiste NAS. De top 10 opties die aangeboden worden, bieden maximale flexibiliteit en toegang tot schijven waar je jouw bestanden moeiteloos op kunt opslaan en delen met anderen. We hebben beoordeeld wat er op de markt is en zijn ervoor gegaan om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor jou om de meest geschikte optie te kiezen. Je kunt met alle informatie die je nodig hebt, zelf een gerichte keuze maken. Het maken van een keuze kan overweldigend lijken wanneer je niet op de hoogte bent van de verschillende opties. Als je echter de tijd neemt om de informatie hierboven te lezen, kan je je veel tijd en moeite besparen. Wees niet bang om contact op te nemen als je nog vragen of twijfels hebt. Zo kun je er zeker van zijn dat je de beste NAS krijgt die bij je wensen en eisen past.

Natuurlijk heb ik nog wel wat te vertellen over de top 10 nas-apparaten. Het is namelijk altijd belangrijk om zelf nog wat onderzoek te doen naar de nas-apparaten. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde gamer bent of je net begint met gamen. Voor jezelf is het altijd handig om op zoek te gaan naar de mogelijkheden. 

Op die manier kun je uit de top 10 nas-apparaten de beste nas voor jezelf kopen. Niet iedereen wil er moeite in steken, maar zo zorg je er wel voor dat je niet over een paar weken weer een nieuwe moet kopen, omdat je er niet tevreden over bent.

Disclaimer: Rudyreview.nl heeft geprobeerd alle reviews met zorg samen te stellen en ontvangt een kleine commissie bij  aankoop van een best getest product via de door ons geplaatste link naar de webshop. Rudyreview.nl is echter niet verantwoordelijk voor de producten zelf. Fouten op de pagina? Meld het ons.

Gepubliceerd op: 17 mei 2023

Mildreth Huizen
Mildreth Huizen

Ik ben Mildreth, een gepassioneerde gamer en recensent van game producten. Sinds mijn kindertijd ben ik al gefascineerd door de magische wereld van gaming. Mijn liefde voor games heeft me door de jaren heen vele avonturen laten beleven, van epische RPG's tot meeslepende shooters. Als reviewer test ik graag de nieuwste hardware, consoles, en accessoires om anderen te helpen de ultieme gaming-ervaring te beleven. Mijn doel is om eerlijke en gedetailleerde beoordelingen te geven, zodat gamers de beste producten kunnen kiezen die passen bij hun speelstijl en voorkeuren. Laat het spelplezier maar beginnen!